IQA European Games 2015

25.-26. juli deltok det norske landslaget i IQA European Games i Sarteano, Italia. Her konkurrerte de mot 11 andre lag fra hele Europa, og kom til slutt på 3. plass! Vi er naturligvis stolte, og gratulerer så mye!

_DSC0616
Foto: Nicole Stone

 

Norge åpnet mesterskapet med å vinne de første kampene i gruppespillet komfortabelt mot Tyskland og Nederland. Så ble Storbritannia litt for sterke, og vi tapte 100*-40 i en kamp der gullsnoppen (30 poeng) til slutt ble avgjørende. Etter dette slo vi Irland med svært stor margin, før vi i siste gruppespillkamp slo Italia.

Etter å ha tatt 2. plass i gruppen spilte vi så kvartfinale mot Tyrkia, og gikk seirende ut. Etter dette ventet Frankrike i semifinalen, og vi tapte 110*-40 mot de som senere vant hele mesterskapet. Etter dette vant vi bronsefinalen mot Belgia, og Norge er dermed offisielt Europas 3. beste rumpeldunknasjon!

 

Samtlige resultater kan finnes her, og videre informasjon om arrangementet kan finnes på Sarteano2015 sin hjemmeside

You may also like...