Oslo Open 2015

10. og 11. oktober ble Oslo Open arrangert.

I år var det hele 5 lag som deltok, noe som er nesten dobbelt så mange som fjorårets 3 lag.

De fem lagene var: NTNUI, OSI, Katta, Schnigard og Østlandet som ble dannet av medlemmene av NMBU og Vestby som dessverre ikke hadde nok spillere hver for seg.

OSI og NTNUI var favoritter til å vinne turneringen da disse lagene har mest erfaring, men de andre lagene overrasket. NTNUI endte opp med å tape 3 av 4 kamper i gruppespillet, og kom derfor nest sisteplass etter gruppespillet. NTNUI viste seg i mye bedre form på dag to av turneringen, og kjempet seg videre fra kvartfinale etter å ha slått Schnigard 180*-80. Det var deretter duket for en av turneringens mest spennende kamper: NTNUI mot OSI i semifinalen. Det var en særdeles jevn kamp med veldig godt spill fra begge lag, men NTNUI endte med å gå seirende ut av den etter å ha fanget snoppen på tiden 20:25, og tok stillingen til 70*-40.

Den andre semifinalen ble spilt mellom Katta og Østlandet. Dette var også en spennende kamp, og viste hvor viktig det er å ha en dyktig speider etter at Katta fanget snoppen og vant 80*-70.

Bronsefinalen ble så spilt mellom OSI og Østlandet, der OSI vant 120*-30 etter en kamp som startet ganske jevnt, men der Østlandet ble slitne ganske raskt på grunn av mangel på innbyttere, og OSI derfor raskt dro ifra på poeng.

Finalen ble spilt mellom NTNUI og Katta. NTNUI stilte med et sterkt lag og ga mye spilletid til kaptein Jørgen Helgeland Stenløkk og Amund Kulsrud Storruste som ikke hadde spilt så mye tidligere i turneringen. Katta viste seg imidlertid å være en verdig mostander, tross mindre erfaring og yngre spillere. Etter en kamp på 22 minutter og 59 sekunder fanget NTNUI snoppen og vant 70*-20.

Endelig plassering ble som følger:

  1. NTNUI
  2. Katta
  3. OSI
  4. Østlandet
  5. Schnigard

En fullstendig oversikt kan bli funnet her.

Norges Rumpeldunkforbund vil takke alle lag og tilskuere for en flott, og vellykket turnering.

[slideshow_deploy id=’101’]
Foto: Yes Céline Gacon

You may also like...