Norgesmesterskap i Rumpeldunk

Den 12. og 13. mars vil det 4. årlige Norgesmesterskap i Rumpeldunk avholdes i Oslo.

Lagpåmeldingen vil åpne den 10. Januar. Dette vil bli annonsert på vår nettside og på facebook.

Osloområdet er det stedet i Norge der det har vært mest rumpeldunkaktivitet de siste årene. Fjorårets vinnere UiO Quidditch, nå under nytt navn OSI Quidditch, er også fra Oslo og det var dermed naturlig å legge neste års mesterskap til hovedstaden.

Det jobbes for øyeblikket med å finne spillebane. Så snart dette er på plass vil det bli annonsert både på vår nettside og på facebook.


Fjorårets NM bød på rekordmange lag, spennende kamper og en fantastisk stemning. NRF er sikre på at NM 16 vil bli minst like spennende og underholdende som sist! Velkommen skal dere være til årets idrettshøydepunkt!

Har du lyst til å prøve ut en morsom, unik og raskt voksende sport? NRF er interessert i å dra ut, møte og ta en introøkt med alle interesserte! Besvar interesseskjemaet på linken under eller ta kontakt med oss på mail, nrf@rumpeldunk.no, så gjør vi det vi kan for å hjelpe dere i gang!
Interesseskjema

Følg med videre for mer informasjon!

Norwegian Quidditch Cup 2016

The 12. and 13. of march the 4. annual Norwegian Quidditch Cup will be held in Oslo.

Team signup will open the 10. of January. This will be announced on our web page and on facebook.

The Oslo area is the place in Norway where most of the teams are located. Last year’s winner UiO Quidditch, now under the new name OSI Quidditch, are also from Oslo and this made it natural to place next year’s event in the capital.

NRF are currently working on finding a suitable pitch to play on. As soon as this has been sorted out, it will be announced on our webpage and on facebook.

Last year’s championship set a new record for attending teams, had exciting matches and was a great tournament all together. NRF are sure that NM 16 will be as exciting and entertaining as last year! Welcome everyone, to this year’s sports highlight!

12184288_10153814735886435_6646063873950982791_o
Foto: Céline Gacon

You may also like...