Uttak til landslaget

Vil du være med det norske landslaget til VM i Tyskland?

Den 23.-24. juli kommer World Cup til å bli avholdt i Frankfurt i Tyskland og det norske landslaget er selvsagt med. Norge tok bronse under EG 2015 og NRF har tro på at det norske landslaget kan prestere godt og utfordre topplagene i kampen om en medalje.

World Cup er en internasjonal rumpeldunkturnering for landslag fra hele verden. Turneringen vil foregå over to dager og 24 lag fra 6 kontinenter er forhåndsregistrerte.

Dersom du kunne tenke deg å reise til Tyskland for å spille rumpeldunk for Norge vil vi gjerne at du fyller ut interesseskjemaet som er linket til her!

Praktisk info:
Å fylle ut skjemaet er ikke bindende, men vi forventer at de som fyller det ut, faktisk også har planer om å bli med til World Cup, dersom de skulle bli tatt ut til landslaget. Det vil bli gjort en vurdering på alle spillere som har søkt innen fristen. Fristen for å søke er 5. mars.

Uttaket vil i hovedsak baseres på prestasjon under NM, men tidligere kjennskap til spillere, og svarene gitt i skjemaet vil også telle. Det endelige uttaket til landslaget vil bli annonsert like etter NM.

Lykke til!

Mer info kommer her (rumpeldunk.no) eller her (iqaquidditch.org)

Link til interesseskjema for det norske landslaget.

Spørsmål kan rettes til vår facebookside eller på mail til nrf@rumpeldunk.no

You may also like...