NRF splittes i NNRF og NSRF

[Aprilsnarr 2016]

Fra og med i dag har NRF valgt å splitte seg i to, i NNRF (Norges Norske Rumpeldunkforbund) og NSRF (Norges Svenske Rumpeldunkforbund). NRF har sett seg lei på at svenskene enda ikke har skaffet seg sitt eget nasjonale forbund og vi tar nå saken i egne hender. Med tanke på alle svenskene som jobber og bor i Norge har det vært en svært vanskelig situasjon for norske svensker de siste årene.

NSRF vil arbeide for å utvikle svensk rumpeldunk i Norge og har som hovedmål å sende et norskt svensk landslag som kan konkurrere mot det norskt norske landslaget under World Cup i sommer. NNRF og NSRF er i den sammenheng også i kommunikasjon med IQA hvor målet er å sørge for at Norge under World Cup får muligheten til å spille og slå de norske svenskene, gjerne opptil flere ganger.

You may also like...