Oslo Open 2016

Helgen 15. og 16. oktober er det igjen klart for Oslo Open, denne gangen på Abildsø Idrettspark!
Turneringen var en stor suksess i fjor og vi håper å oppnå et like godt resultat i år.

Det er i år 8 påmeldte lag:

  • BSI Rumpeldunk
  • GS Grizzlies
  • Katta Rampeldank
  • NMBU Rumpeldunk
  • NTNUI Rumpeldunk
  • OSI Vikings 1
  • OSI Vikings 2
  • Schnigard QC

BSI er årets nykommer da de ikke bare deltar i sin første turnering, men også skal spille sin første kamp! Vi gleder oss stort til å se hva bergenserne kan utrette.

OSI stiller for første gang med to lag og det kan bli gøy å se hva denne store spillertroppen kan få til. I fjor tok de til takke med en tredjeplass bak Katta og NTNUI så vi kommer nok til å se to svært ivrige OSI-lag i år.

Katta Rampeldank mistet mange spillere over sommeren, blant annet Stein Elgethun og Vincent Adrian Mainardi, men det er ikke et lag man skal ta lett på allikavel. De viste stor motstand i norgesserien mot NTNUI så her har vi mye å se frem til.

NTNUI vant fjorårets Oslo Open og er også regjerende norgesmestere. Dette gjør at mange nok vil se på dem som favoritter til å vinne også denne turneringen, men de går ingen lett vei i møte. NTNUI stiller med en ganske ny tropp der hvor lag som OSI stiller med mange veteraner. Når det er sagt er NTNUI et lag man definitivt skal følge med og som fortsatt har mange veteraner. Spillere som utmerker seg er f. eks. Amund Kulsrud Storruse, Jørgen Helgeland Stenløkk og Silver Chacón.

Schnigard er tilbake i sin 4. turneringsopptreden. I fjor overrasket bærumslaget med å slå NTNUI i gruppespillet og det blir spennende å se om gjengen kan få til noe lignende i år!

NMBU, nå under navnet DementÅs, er også tilbake igjen og klare for kamp. Laget har tidligere slitt med å skaffe en fast kjerne av spillere og vi håper dette blir en god mulighet for laget til å skape entusiasme for rumpeldunk på Ås. Laget er alltid en trussel, og havner de i SWIM er de spesielt farlige med kaptein Even Stokke som en fabelaktig speider.

GS Grizzlies debuterte på NM 2016 i våres og dette blir lagets første Oslo Open. Med en stor spillertropp og faste treninger virker det som laget er godt rustet for turneringa. Det blir spennende å se om de nå kan utfordre eldre lag som Schnigard og Katta som sist sesong lå et steg foran.

Vi gleder oss veldig til en helg med mye bra rumpeldunk og håper å se deg der!

You may also like...