OSI Vikings har vunnet den første norgesserien i rumpeldunk!

Helgen 25. og 26. februar var det igjen duket for kamper i norgesserien i rumpeldunk. NTNUI Rumpeldunk reiste hele veien ned fra Trondheim for å møte henholdsvis OSI Vikings og GS Grizzlies.
OSI Vikings og NTNUI Rumpeldunk var de eneste lagene som hadde vunnet alle rundene sine i norgesserien var det tydelig for begge lag at disse kampene var svært avgjørende for hvem som ville gå av med seieren i norgesserien. Etter tre intense kamper på lørdagen hevdet OSI Vikings seg som det beste laget med to seiere og tok dermed førsteplassen i den første norgesserien i rumpeldunk! Neste gang disse to lagene møtes vil være enten i EQC(European Quidditch Cup) 25. – 26. mars eller i NM 22. – 23. april og vi skal ikke se bort ifra at denne seieren gjør at OSI Vikings ser enda skumlere ut.

På søndagen var det GS Grizzlies sto for tur da de møtte et veldig solid lag fra Trondheim. Forsvaret til NTNUI Rumpeldunk møtte spillerne fra GS Grizzlies som en vegg i en kamp preget av mye taklinger og bra pasningsspill. Spillerne fra GS Grizzlies klarte allikevel å bryte gjennom og få inn et par mål, men det holdt dessverre ikke til slutt og NTNUI Rumpeldunk vant alle tre kampene.

De neste, og siste, seriekampene vil finne sted allerede lørdag 4. mars og vil stå mellom GS Grizzlies og Katta Rampeldank!

You may also like...