Frivillig NM 2017

Vil du jobbe som frivillig under NM?

I år arrangeres NM i rumpeldunk 22-23. april på Haraløkka. NM er rumpeldunknorges viktigste begivenhet, og for å få til et bra arrangement ønsker Norges Rumpeldunkforbund frivillige til å bidra under arrangementet.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter alle som ønsker å hjelpe til. Du trenger ikke å ha spilt rumpeldunk eller ha jobbet som frivillig tidligere. Spiller eller ikke-spiller, forelder, venn eller rumpeldunkentusiast; alle er hjertelig velkomne til vår frivilligstab!

Hva trenger vi hjelp til?

Kiosk
For å kunne tilby matservering til alle, trenger vi noen til å stå i kiosken. Her skal du ta imot betaling fra kunder, og lage enkel mat som pølser og vafler. Enkel opplæring vil bli gitt, og du kan stå så lenge eller kort tid du selv ønsker.

Sekretariat

Sekretariatet er ansvarlige for å skrive ned mål og passe på tiden under kampen. De skal også notere ned hvilke spillere som får gult, blått eller rødt kort. Det sitter alltid 2 eller 3 personer i sekretariatet under hver kamp. Denne jobben er perfekt for deg som vil bidra under NM, men som ikke vil gå glipp av kamper.

Filming

Står du på sidelinjen og ser på kamper? Har du brukt kameraet på mobilen din før? Da er du perfekt for denne jobben! NRF ønsker å filme alle kamper, og ser etter noen som vil hjelpe. NRF stiller med kamera og stativ, så alt du trenger å gjøre er å sørge for at kameraet får med seg spillet på banen.

Svar på følgende skjema for å registrere din interesse!