Styret

Leder

Jeg heter Jørgen og kommer fra Randaberg i Rogaland. Studerer sivilingeniør i Trondheim for tiden, og det var her jeg ble kjent med rumpeldunk.
Jeg startet å spille for NTNUI Rumpeldunk høsten 2013, og ble fort over gjennomsnittet hekta, kan man si. Ble med i styret der etter et år, og gikk av som leder for klubben i fjor.
Jeg satt også som leder i NRF i fjor, og synes det var utrolig gøy og givende. Og være ansvarlig for at over 100 spillere kan delta på turneringer og andre arrangementer, er noe av det morsomte med vervet.
Denne sesongen ser jeg frem til å jobbe med å utvikle norsk rumpeldunk videre, og forhåpentlig introdusere idretten til nye mennesker. Jeg mener at rumpeldunk har noe mer å tilby enn andre idretter, både med tanke på det sportslige aspektet, og det sosiale rundt idretten, og ønsker derfor at flest mulig kan få ta del i dette.

Jørgen out.

Nestleder

Jeg heter Elisabeth, er fra Oslo og studerer for øyeblikket i Trondheim. Jeg begynte å spille rumpeldunk for NTNUI for 4 år siden, og har også rukket å spille for lag i både Storbritannia og USA gjennom utveksling.
Tidligere har jeg sittet som leder både i NTNUI og NRF, og etter et år «pause» i USA synes jeg det er kjempegøy å kunne være med på å utvikle norsk rumpeldunk videre! Framgangen har vært stor de siste årene, og jeg håper at den blir enda større framover.

Kasserer

Jeg heter Heidi, er 25 år og fra Oslo. Jeg oppdaget rumpeldunk ved en ren tilfeldighet høsten 2014, og som tidligere Harry Potter-nerd måtte jeg naturligvis teste det ut! Det ga mersmak, og har siden vært medlem av OSI Quidditch som jeg nå er leder av. Sporten har gitt meg utrolig mange flotte opplevelser, da spesielt deltakelse på internasjonale turneringer. Høydepunktet så langt var absolutt å spille på det norske landslaget i VM 2016 i Tyskland. Mesteparten av fritiden min brukes på rumpeldunk, og jeg setter stor pris på det gode sosiale miljøet vi har i klubben og innenfor sporten generelt. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet i NRF, og å hjelpe til med å utvikle sporten også på nasjonalt plan!

Lagansvarlig

Hei, jeg heter Stein Elgethun tidligere kattakaptein, og spiller nå på OSI.
Var med å starte Norges Rumpeldunkforbund i 2014 og satt i styret det året der. Har god erfaring med styrearbeid fra før, sitter blant annet i mitt andre år i sentralstyret til Hyperio.

Håper å få rumpeldunk til å bli tatt mer seriøst i Norge og få dekning av kamper til å bli bedre.

Utviklingsansvarlig

Utviklingsansvarlig Hilde Thoresen 23 år fra Oslo

Jeg startet å spille rumpeldunk for OSI Quidditch i 2014, og har siden den gang kost meg på turneringer i inn- og utland. Jeg sitter i styret for å jobbe med utvikling av sporten i Norge. Målet mitt er å finne midler til utstyr, slik at nystiftede lag på en enkel måte kan få tak i det utstyret de trenger til å spille. På den måten kan jeg bidra til at flere lag vil stiftes.

Jeg tar med meg flere års organisasjonserfaring inn i styret, som jeg tror NRF har god nytte av. Jeg er heller ikke redd for å tenke stort, og er glad i å ta med kake på styremøter.

Turneringsansvarlig

Jeg heter Amund og studerer for å bli sivilingeniør ved NTNU i Trondheim. Jeg har vært med på rumpeldunk siden det først kom til Norge. For øyeblikket er jeg trener og spiller hos NTNUI.
Jeg har bakgrunn fra mange år med håndball og er en treningsglad og aktiv person. Rumpeldunk er en taktisk og avansert idrett og jeg har hatt mange timer moro med å prøve å utarbeide og videreutvikle nye taktikker.
I NRF sitter jeg som turneringsansvarlig for 3. år på rad nå. Turneringer er spennende og givende å jobbe med. Det er mye organisering og arbeid som ligger bak et godt arrangement, men det er veldig givende å kunne være med på å gi noe så direkte tilbake til lag og spillere i Norge.
Jeg gleder meg til å jobbe med NRF i år og sørge for at turneringer og spill blir så bra som overhodet mulig!

Dommer- og snoppkoordinator

Jeg heter Ragnhild og kommer fra Kristiansund i Møre og Romsdal men jeg bor og jobber i Oslo.
Jeg begynte å spille for OSI Quidditch høsten 2015. Jeg ble bitt av basillen første trening, og er med på alt som skjer. Sitter i styret for OSI som kombinert nestleder og sportskoordinator. Og ble valgt inn i styret til NRF nå i høst.
Jeg er over gjennomsnittet interessert i dømming, og begynner å få bred erfaring fra ulike turneringer i inn- og utland. Dømte bland annet finalen i den Tyrkiske turneringen Intergalactik II.
Jeg ser frem til å være med å løfte sporten til et høyere nivå, og dette oppnås ved å ha flere kvalifiserte dommere, og et generelt bredere kunnskapsnivå når det kommer til den 238 sider lange regelboken sporten har.

Webansvarlig

Jeg heter Anders og kommer fra Oslo.
Jeg begynte å spille for OSI Quidditch i 2015 og har siden det bare blitt mer og mer involvert. Jeg er inne i min andre periode som webansvarlig, noe jeg kombinerer med å gå 4. året på en mastergrad i Informatikk: Programmering og Nettverk ved UiO. Til tross for at tittelen min er webansvarlig har jeg vært involvert i veldig mye av arbeidet NRF har gjort mens jeg har sittet i styret. Jeg synes det er veldig gøy å hjelpe til med å arrangere større turneringer som for eksempel NM. Jeg var også med landslaget til world cup i Frankfurt sommeren 2016 som landslagsstab. Det er utrolig gøy og givende å være med på å utvikle rumpeldunk i Norge og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet!