Styret

Leder

Foto: Ajantha Abey Quidditch Photography

Jeg heter Jørgen og kommer fra Randaberg i Rogaland. Jeg er snart ferdig utdannet sivilingeniør i Trondheim, og det var her jeg ble kjent med rumpeldunk.
Jeg startet å spille for NTNUI Rumpeldunk høsten 2013, ble fort over gjennomsnittet hekta, og ble med i styret der etter ett år.
Jeg har vært leder i NRF siden 2015, og synes det er et utrolig gøy og givende verv. Og være ansvarlig for at over 100 spillere kan delta på turneringer og andre arrangementer, er noe av det beste ved vervet.
Denne sesongen ser jeg frem til å jobbe med å utvikle norsk rumpeldunk videre, og forhåpentlig introdusere idretten til nye mennesker. Jeg mener at rumpeldunk har noe mer å tilby enn andre idretter, både med tanke på det sportslige aspektet, og det sosiale rundt idretten, og ønsker derfor at flest mulig kan få ta del i dette.

Nestleder

Foto: Privat

 

Hei, jeg heter Stein Elgethun tidligere kattakaptein, og spiller nå på OSI og fra høsten av på NTNUI.
Var med å starte Norges Rumpeldunkforbund i 2014 og satt i styret det året der. Har god erfaring med styrearbeid fra før, sitter blant annet i mitt andre år i sentralstyret til Hyperion.

Håper å få rumpeldunk til å bli tatt mer seriøst i Norge og få dekning av kamper til å bli bedre.

 

Kasserer

Foto: Privat

Jeg heter Martin, er 28 år og spiller for OSI. Startet med sporten høsten 2016 da jeg trengte en ny lagsport   å drive med og miljøet til rumpeldunk falt i smak. Har siden blitt veldig aktiv i rumpeldunk både som spiller og i den organisatoriske delen. Mye av det skyldes av at jeg har erfaring fra utdanning, jobb, tidligere styrer og nyttige kunnskaper både kaldt og varmt til organisatoriske tilstander.

Har allerede forbedret økonomien til OSI og håper jeg kan gjøre det samme med NRF med å insette noen små økonomiske triks her og der.

 

  PRansvarlig

Foto: Astri Sofie Iversen

Hei, jeg heter Sam Martol Søhol, eller SamSam som jeg har blitt kalt en del i det siste. Jeg har spilt rumpeldunk siden høsten 2016, men på grunn av en skade måtte jeg stå over store deler av våren 2017. Jeg holder til i Bergen og spiller for BSI Rumpeldunk. Jeg er den første PR- ansvarlige i Norges Rumpeldunkforbund.

Jeg har vært PR- Ansvarlig før i forskjellige mindre organisasjoner og har vært det litt på skolen også. Hvis det er spørsmål om PR så tar dere kontakt med meg. 

Jeg går på en linje som heter Dataelektroniker og begynner på siste året nå til høsten. Så jeg gleder meg til et år med mye rumpeldunk og ikke minst morsomme PR-påfunn.

 

Utviklingsansvarlig

Foto: Kristin Kravdal

Jeg heter Mathilde og har nettopp begynt på Høgskolen i Oslo. Jeg kom fra et community lag og spiller nå på OSI.

Februar 2016 ble jeg introdusert til sporten og har hatt en voksende interesse helt siden starten. Fra før har jeg erfaring innenfor håndball, som har kommet godt med til å videreutvikle mine ferdigheter innenfor rumpeldunk.

Jeg ser nå frem til et læringsrikt år i NRF som utviklingsansvarlig og håper på å se sporten skyte fart i Norge.

 

 

Turneringsansvarlig

Foto: Ajantha Abey Quidditch Photography

Jeg heter Amund og studerer for å bli sivilingeniør ved NTNU i Trondheim. Jeg har vært med på rumpeldunk siden det først kom til Norge. For øyeblikket er jeg trener og spiller hos NTNUI.
Jeg har bakgrunn fra mange år med håndball og er en treningsglad og aktiv person. Rumpeldunk er en taktisk og avansert idrett og jeg har hatt mange timer moro med å prøve å utarbeide og videreutvikle nye taktikker.
I NRF sitter jeg som turneringsansvarlig for 4. år på rad nå. Turneringer er spennende og givende å jobbe med. Det er mye organisering og arbeid som ligger bak et godt arrangement, men det er veldig givende å kunne være med på å gi noe så direkte tilbake til lag og spillere i Norge.
Jeg gleder meg til å jobbe med NRF i år og sørge for at turneringer og spill blir så bra som overhodet mulig!

 

Dommer- og snoppkoordinator

Jeg heter Johanne og spiller for OSI. Var en av oppstartspersonene for klubben og har vært veldig ivrig i utviklingen av sporten fra dag 1.  Har også vært veldig interessert i dommersiden av rumpeldunk og har flere ganger sitert regelboken ved forskjellige omstendigheter. 

Jeg har primært ansvaret for dommere og snopper i Norge. For øyeblikket er mye bra og utviklingen på dette feltet også bra. Men jeg håper å få flere dommere fra flere lag og hoveddommere utenfor NTNUI og OSI.  Samtidig at snoppene ogå blir nevnt litte grann og ikke bare dommere siden begge rollene er vitale roller i en kamp.

 

Webansvarlig

Foto: Van Klaveren Quidditch Photography

Jeg heter John André og kommer fra Oslo.
Jeg kom i kontakt med rumpeldunk på videregående i 2013, men begynte aktivt med det under OSI i 2014.  Rumpeldunk har og fremdeles fascinererer meg på hvor mye taktikk og strategi du kan legge i det. Sporten er interaktiv og inkluderende samt med en dose flaks. Og med sporten har jeg reist en del og lært/opplevd mye.  

Som webansvarlig har jeg ansvar for det tekniske og at nettsiden holder seg opp til dato. Dette passer fint siden jeg studerer IT og driver daglig med programmering. Samtidig vil jeg hjelpe til andre steder hvor det trengs. Jeg er og NRFs representant i European Committee og IQA Congress. 

Mitt mål er å fortsette rumpeldunks positive utvikling fra den samfunnsmessige siden.  Samtidig vil jeg engasjere meg mer i interne taktiske utviklinge.  Dette i tillegg til mine hovedoppgaver på nettsiden.