Start et lag

Rumpeldunk er en voksende sport i Norge, og nye lag dukker til stadighet opp. Hvis det ikke allerede er et lag der du bor, så kan du lage et. Det er lettere enn du tror!

  1. Send oss en melding! Vi vil gjerne hjelpe til med alt det praktiske rundt oppstarten! Enten på Facebook eller på e-post til utvikling AT rumpeldunk DOT no.
  2. Finn folk som vil være med! Vi anbefaler å være over 10 personer for å holde en skikkelig trening. Det kan være vanskelig å få så mange til å dukke opp på første trening, men vår erfaring er flere spillere kommer etter hvert som det blir kjent at det lag har startet opp.
  3. Lag utstyr. NRF hjelper til med å finne og lage utstyr til laget deres. Vi kan også låne ut utstyr i startfasen for å gjøre det enklere å komme i gang.
  4. Spill rumpeldunk!

Hvorfor burde jeg starte et lag?

Rumpeldunk er en unik sport, og vi opplever at mange synes at rumpeldunk er en morsom sport å utøve. Vi har spillere og lag på alle nivåer, både for dem som synes det er en morsom måte å trene på, og for dem som vil satse på idretten internasjonalt. Rumpeldunk er en av svært få sporter som lar jenter og gutter spille på samme lag.

Å starte et lag gir deg mer enn bare trening. Å være en del av et lag lar deg knytte bånd til lagkameratene dine. Sammen trener dere for å bli bedre og kjemper mot andre lag i seriespill og nasjonale konkurranser.  Rumpeldunk gir deg venner for livet!

Alle innmeldte lag har muligheten til å delta i NM, Oslo Open og spille i Norgesserien. I tillegg kan laget ditt kvalifisere seg til å spille i EQC: European Quidditch Competition om du har EQC-lisens. Du kan lese mer om å melde seg inn her.